Argan Oil (30ml) 100% Pure Organic Bella Beauty Oils

RM45.00
RM89.00-49%
Promotions
Seller Promotions
Quantity
How to buy?
Delivery Options
Wp Kuala Lumpur,Kuala Lumpur,50450
Standard Delivery
Get by Mon 30 Apr - Mon 7 May
Free
Cash on Delivery not available
Return & Warranty
14 days easy return
Change of Mind applicable
Warranty not available

Positive Seller Ratings

90%

Time on Lazada

1
+year

Seller Size

Product details of Argan Oil (30ml) 100% Pure Organic Bella Beauty Oils

  • Argan Oil (30ml) 100% Pure Organic
  • Fragrance Free
  • Suitable for ALL SKIN TYPES
  • Argan Oil (30ml) 100% Pure Organic
  • Fragrance Free
  • Suitable for ALL SKIN TYPES - Normal, Oily, Dry or Combination.

Specifications of Argan Oil (30ml) 100% Pure Organic Bella Beauty Oils

  • Brand
    Bella Beauty Oils
  • SKU
    AR890HBAAB9ZPFANMY-23826263
  • Volume (ml)
    30
  • Skin Concerns
    Acne & Blemishes,Dark Spots & Hyperpigmentation,Dryness,Dullness,Fine Lines & Wrinkles,Pores,Redness,Sun Damage
  • Pack Type
    Single Item
  • Skin Care Benefits
    Anti-Aging,Pore Control,RADIANCE,Sensitive,Moisturizing,Soothing,Acne Care,Firming/Lifting
  • Travel Size
    Travel Size
  • Country of origin
    America
  • Model
    Argan Oil (30ml)100% Pure Organic Bella Beauty Oils
  • Skin Type
    Dry,Normal,Dull,Oily,Combination,Signs of Ageing,Acne-prone
  • Product Form
    Liquid
  • Warranty Type
    No Warranty
What’s in the box

1 x Argan Oil (30ml) in dropper bottle

Ratings & Reviews of Argan Oil (30ml) 100% Pure Organic Bella Beauty Oils

4.4 out of 5
363 Ratings
  • 5 STAR
    227
  • 4 STAR
    78
  • 3 STAR
    40
  • 2 STAR
    11
  • 1 STAR
    7
Product Reviews
Sort:Relevance
Filter:All star
Non Sticky1 year ago
by Suraya N.Verified Purchase from Bella Beauty
Mudah menyerap, parut jerawat hilang. Kulit muka lembap walau pun pakai sikit je. Kedut bawah mata pun kurang. Rambut bercabang dah tak de dan senang disikat. Dah 8 bulan try.
191
Excellent product1 year ago
by Salmiah B.Verified Purchase from Bella Beauty
The best part about it is the different uses of it. I just massage gently on my face using a small drops of this Argan oil. I also apply on my lips as a lip moisturizer, and also mix it with my foundation. Save me time and money.
54
TERBAIK1 year ago
by Nurafizah B.Verified Purchase from Lazada
Kulit saya jenis kuklit yang kering, selepas guna Argan oil ni, kulit dah makin llembap, tak kering lagi, untuk parut mungkin lambt berkesan tapi bagi saya product ni , product organic yang terbaik!
118
Five stars1 year ago
by SherryVerified Purchase from Bella Beauty
Product do wonders on my skin. Fast delivery and item was safely wrapped and in good condition.surely will buy again.
86
Result yg baik dlm 2 hari sahaja11 months ago
by Sharifah A.Verified Purchase from Bella Beauty
Alhamdulillah dipertemukan dgn produk ni... saya dah lama alami kulat di kaki yg berair dan berdarah... dah bermacam ubat sy letak tetap juga tidak menyembuhkan... dlm 2 hari sy apply argan oil ni, kulat tu dah kering dan skrg dah seminggu dah semakin pulih...
25
...
Questions about this product (124)
Other questions answered by Bella Beauty (124)
  • argan oil serum ni berminyak ke jenis cecair mdah menyerap
    NIK F. - 20 hours ago
    Argan Oil Bella adalah light oil yang mudah menyerap pada kulit. Untuk yang gemar pada cream pelembap boleh mencuba Argan Cream https://www.lazada.com.my/-i189788782-s231388348.html?spm=a2o7i.10605172.0.0.1d981e1311F68m&urlFlag=true&mp=2 Terima kasih.
    Bella Beauty - answered within 4 hours
  • hi....untuk kulit kombinasi boleh guna tak.....kalau kulit kusam boleh hilangkan tak?
    Shikin E. - 22 hours ago
    Argan Oil Bella sesuai untuk semua jenis kulit. Ia mampu merawat kulit bermasalah seperti jerawat, jeragat, kusam, kering dan pigmentasi. Apply sekurang2 nya 2 kali sehari selepas mencuci muka. hanya perlu 3-4 titis, reapply jika perlu. Terima kasih.
    Bella Beauty - answered within 7 hours
  • Boleh ke argan oil ni rawat liang pori yg terbuka luas supaya tertutup semula even makan masa yg lama . boleh ?
    khie - 23 hours ago
    Argan Oil Bella mampu melembapkan kulit dan mengecilkan liang pori2. Menghilangkan jerawat dan jeragat. Membuatkan kulit cerah semulajadi. Terima kasih
    Bella Beauty - answered within 8 hours
...