badgeDrypers Wee Wee Dry XL36 x 4packs (144 pcs)

RM74.30
RM120.00-38%
Option
Quantity
Delivery Options
Wp Kuala Lumpur,Kuala Lumpur,50450
Fulfilled by Lazada
Standard Delivery
Get by Mon 20 - Mon 20 Aug
RM4.50
Cash on Delivery Available
Return & Warranty
100% Authentic
15 Days Return
Change of mind is applicable
Warranty not available

Product details of Drypers Wee Wee Dry XL36 x 4packs (144 pcs)

  • Product is not eligible for vouchers
  • 4 packs in a box, deliver right to your doorstep
  • Designed with ThinDRY Core, that distributes and absorbs urineeffectively
  • Stretchable waist band to hug baby's waist comfortably for abetter fit
  • Flexi-Tape's is easy-to-fasten and allows for multiplerefastening
  • 100% Cloth-like cover to provide good air circulation to keepyour baby's skin cool and fresh
  • Leak guards that gently hug baby's legs in order to preventurine leakage
  • Each size has its fun, stylish & fashionable backsheetdesign

NOW, Drypers Wee Wee Dry is available in a box of 4 packs which is sufficient for a month usage* or more and delivered right to your doorstep. In addition, each pack is printed with a unique code which entitled you to collect Drypers Baby Club Points to exchange for interesting educational toys for your baby.




Drypers Wee Wee Dry: Even More Comfortable To Move










*It may differ from one household to another household.

About Drypers

Drypers is the leading disposable baby diapers brand in Malaysia for more than 16 years (Kantar Worldpanel Report 2016). Drypers diapers are proudly made in Malaysia by SCA Hygiene Malaysia Sdn Bhd for Malaysian.


Limited purchasing quantities may apply, please refer to our campaign T&C for further details

Specifications of Drypers Wee Wee Dry XL36 x 4packs (144 pcs)

  • Brand
    Drypers
  • SKU
    DR285TBAA820EXANMY-17131822
  • Delivery Option Economy
    No
  • Warranty Type
    No Warranty
  • Recommended Gender
    Unisex
  • Delivery Option Express
    No
  • Type Diaper
    Taped
  • Model
    Drypers Wee Wee Dry XL36 x 4packs (144 pcs)
  • Recommended Age
    2-4 years
What’s in the box
1 x Drypers Wee Wee Dry XL36 x 4packs (144 pcs)

Ratings & Reviews of Drypers Wee Wee Dry XL36 x 4packs (144 pcs)

4.6/5
2106 Ratings
  • 1597
  • 312
  • 76
  • 17
  • 104
Product Reviews
Filter:All star
Sort:Relevance
2 years ago
by nasehaVerified Purchase
Saya order kotak putih,tp sampai kat sy drypers wee wee dry jumbo new improve 36 pcs per pack, xsuka yg new improve sb sangat nipis. Tlg la adakan balik yg kotak putih. Drypers kualiti makin worst
72
2 years ago
by FifiVerified Purchase
Iklan lain dapat lain..do update your ads...knpe dapat yg new improved pack kecik pulak tu ada 36pcs je..rugi2..klu dah x de stock let your customer know..bukn buat macamni..i as a loyal customer kat lazada ni rasa tertipu
48
2 years ago
by Siti N.Verified Purchase
Saya selalu beli Drypers kotak putih ini, sama ada di hypermarket ataupun online. Saya tahu lampin dalam kotak putih ini design lama yang berwarna hijau, tebal dan kotaknya agak besar. Minggu lepas baru order di Lazada 3 kotak, terima 1 kotak putih dan 2 kotak coklat. Terkejut juga bila terima sebab saya kurang berminat dengan Drypers yang jenis baru ni. Saya bersangka baik, oh mungkin Lazada dah habis stok sebab itulah dapat sekotak je kotak putih. Lepas buka kotak, saya dapati semua kandungan termasuk yang kotak putih adalah lampin jenis baru - New Improved Pack. Walaupun jumlah lampin sama (144 pcs) tetapi saiz kotak lebih kecil berbanding yang selalu saya beli sebelum ini. Kecewa juga tetapi nak buat macam mana, Lazada tak menipu, kuantiti lampin tetap sama, cuma dari segi kualiti/ketebalan (biasa pakai yang hijau), rasa terkilan sikit. Mungkin Drypers dah hentikan pengeluaran lampin lama yang warna hijau tu sebab kotak putih pun mereka packing lampin jenis yang baru juga.
26
1 year ago
by Nagalingeswaran V.Verified Purchase
1) The product packaging received is not the same as advertised. 2) The size is the same though. 3) The product is slightly thinner than the old packaging. Useable though.
9
2 years ago
by JeszVerified Purchase
saya order kotak putih,dalam gambar pun tunjuk kotak putih tp bila sampai sy dpt drypers wee wee dry jumbo new improve 36 pcs per pack (kotak coklat) which sy xsuka cz quality out. sgt nipis,selalu tembus, n anak sy pn xselesa pakai.
7
...