Dutch Lady Explore™ 2-4 Chocolate 900g

RM19.99
RM25.99-23%
Option
Quantity
How to buy?
Delivery Options
Wp Kuala Lumpur,Kuala Lumpur,50450
Fulfilled by Lazada
Standard Delivery
Get by Wed 23 - Mon 28 May
RM5.50
Enjoy FREE Shipping (West Malaysia only) with a minimum purchase of MYR80.00 on item(s) Fulfilled by Lazada
Cash on Delivery Available
Return & Warranty
14 days easy return
Change of Mind applicable
Warranty not available
Sold by
Lazada
Sold by Lazada

Product details of Dutch Lady Explore™ 2-4 Chocolate 900g

  • Covered under Lazada Guarantee! Original product and at least 6 months to expiry. Find out more on our Help Center page.
  • Baucar hanya sah untuk satu pembelian oleh seorang pelanggan sahaja.
  • Pada umur 2-4 tahun, kanak-kanak aktif meneroka persekitaranmereka.
  • Dutch Lady Exploreâ„¢ membantu menyokong ketahanan semula jadibadan serta fungsi otak Si Manja.
  • Mengandungi nutrien DHA, Selenium, Zink, Vitamin D danMagnesium.

MYGR5010_795x130_3 (2).jpg



 
 Limited purchasing quantities may apply, please refer to our campaign T&C for further details

Specifications of Dutch Lady Explore™ 2-4 Chocolate 900g

  • Brand
    Dutch Lady
  • SKU
    DU638TBAAA2GYVANMY-21419178
  • Delivery Option Economy
    No
  • Warranty Type
    No Warranty
  • Delivery Option Standard
    Yes
  • Flavor Nutrition
    Chocolate
  • Delivery Option Express
    No
  • Model
    Dutch Lady Explore 2-4 Chocolate 900g
What’s in the box
1 x Dutch Lady Explore 2-4 Chocolate 900g

Ratings & Reviews of Dutch Lady Explore™ 2-4 Chocolate 900g

4.5 out of 5
194 Ratings
  • 5 STAR
    145
  • 4 STAR
    26
  • 3 STAR
    7
  • 2 STAR
    5
  • 1 STAR
    11
Product Reviews
Sort:Relevance
Filter:All star
Great Value1 year ago
by Noor A.Verified Purchase from Lazada
Bought this during Lazada anniversary sale recently. Starting price at RM19.99 but with "buy more save more" promo I save RM12 for 4 packets of Dutch Lady Explore. Got free shipping. Totally worth it.
7 people found this helpful
cheap good fast10 months ago
by happy c.Verified Purchase from Lazada
bought 3 packs with rm20.60+-. smooth delivery by LEX.cheapest among other stores. definitely will repeat my purchase if the price is affordable to pay. product received in a good condition.
4 people found this helpful
Barang BAGUS tapi NINJA VAN AMAT MENGECEWAKAN10 months ago
by JimieVerified Purchase from Lazada
Order 29 Julai 2017, estimated tarikh sampai kepada saya 31/7 - 3/8/2017 tapi barang tetap tak sampai. Call Nenja Van (saje je salah eja sbb nak marah kat NENJA VAN!!!), dia bagitahu tak boleh hantar hari tu iaitu pada 3/8 sebab driver takde..ok, masih boleh diterima. Nenja Van bagitahu nak hantar keesokan harinya iaitu pada 4/8 (Jumaat), kita tunggula jugak tapi tetap tak sampai.. Call lagi lepas solat Jumaat. Nenja Van cakap akan arrange penghantaran petang Jumaat. Tunggu punya tunggu, tak sampai jugak. Call hari ni iaitu 5/8 dan Nenja bagitahu yang dorang akan buat penghantaran hari Isnin. Wah, berapa kali nak postpone ni bro? Selepas sedikit peninggian suara di buat kpd Nenja, baru dia cakap nak hantar hari nie tapi kalau tak sempat, dorang akan hantar hari Isnin. Banyakla korang punya tak sempat.. Lepas tu suara ditinggikan lagi kepada Volume 5 (maksimum), barulah Nenja cakap akan buat delivery petang nie jugak tapi lewat sikit. Tak kisahlah lewat sikit pun asalkan korang hantar hari nie jugak, giler ko nak hantar hari Isnin..Anak aku nak minum susu nie..susu dorang dah habis dekat seminggu dah.. Akhirnya Nenja Van Paka datang hantar sebentar tadi. Dia cakap ada konflik sikit..Nenja Kuantan tak nak datang hantar sebab jauh. Jauh tak jauh, tu tugas korang, kenalah laksanakan TANGGUNGJAWAB YG telah DIAMANAHKAN. Tak pasal2 Nenja Van Paka yang kena hantar.
2 people found this helpful
proses penghantaran lambat6 months ago
by Khayril A.Verified Purchase from Lazada
tak tau sebab apa. order 25/11. barang diproses 4/12. barang sampai 5/12. 10 hari baru sampai. tapi barang sampai dalam keadaan baik.
Was this review helpful?
Barang takde dah6 months ago
by chelah s.Verified Purchase from Lazada
Mati-mati planning susu untuk ngan tarikh terima..sekali takde hantar.. 2 minggu dapat msg item kena refund.. Huhu ko rasa?
Was this review helpful?
...