Huggies Dry Pants L50+4 x 3 Super Jumbo pack

RM84.90
RM119.40-29%
Promotions
RM10.00 Voucher Off: HUGGIESBDAY10
Option
Quantity
How to buy?
Delivery Options
Wp Kuala Lumpur,Kuala Lumpur,50450
Fulfilled by Lazada
Standard Delivery
Get by Mon 30 Apr - Mon 7 May
Free
Cash on Delivery not available
Return & Warranty
14 days easy return
Change of Mind applicable
Warranty not available
Sold by
Lazada
Sold by Lazada

Product details of Huggies Dry Pants L50+4 x 3 Super Jumbo pack

  • Product is not eligible for voucher
  • Comfort Fit Waistband
  • Absorbency up to 10 hours
  • Clinically Proven

When babies are growing up, they tend to be more active. The new and improved HUGGIES DRY PANTS is designed for active babies with new features to provide superior comfort and protection, keeping baby dry and comfortable. Huggies Dry Pants are affordable so baby can use it every day.


Nothing but the best for your active little one, only from Huggies Dry Pants!




Limited purchasing quantities may apply, please refer to our campaign T&C for further details

Specifications of Huggies Dry Pants L50+4 x 3 Super Jumbo pack

  • Brand
    Huggies
  • SKU
    HU283TBAA9USWMANMY-20984643
  • Delivery Option Economy
    No
  • Warranty Type
    No Warranty
  • Recommended Gender
    Unisex
  • Delivery Option Express
    No
  • Model
    Dry Pants
  • Recommended Age
    18-24 Months
What’s in the box
1 x Huggies Dry Pants L50+4 x 3 Super Jumbo pack

Ratings & Reviews of Huggies Dry Pants L50+4 x 3 Super Jumbo pack

4.5 out of 5
903 Ratings
  • 5 STAR
    668
  • 4 STAR
    134
  • 3 STAR
    36
  • 2 STAR
    9
  • 1 STAR
    56
Product Reviews
Sort:Relevance
Filter:All star
no free gift9 months ago
by Pauline L.Verified Purchase
bila sy buat order memang ada tulis free gift for Huggies Wet Tisu , but bila tyn lazada , surh sy print green untuk rujuk , macam mana skrg mahu print green , harga and promosi pun lain sama bulan lalu.....1st order time with lazada ...very kecewa ....im will not order with LAZADA AGAIN...
40
Sangat tidak berpuas hati8 months ago
by Hazati B.Verified Purchase
Saya dah order pada 23/8/2017 dan pada 24/8/2017 dapat notifikasi dari lazada barang saya dah'shipped out'. Sampai sekarang 7/9/2017 pampers yang saya order tak sampai lagi dan tak ada sebarang notifikasi lanjut dari lazada. Notifikasi kata barang 'unsuccessful delivery' pun tak ada juga. Dah telefon customer care centre. Janji feedback dalam tempoh 24jam tapi masih tak ada juga. Servis jenis apa ni???!!
18
Haven't receive goods3 months ago
by Felicia W.Verified Purchase
Hai, i ordered on 25/1/18 but still not yet receive the products. The status of the order is shipping since 26/1/18 but until today 29/1/18, i still not getting any response. Can u at least provide tracking number for customer to self check and to reduce my anxiety? Order #3488186242
5
Mana barang saya3 months ago
by mohamad f.Verified Purchase
Sy beli pampers 2/2/18.. Sampai skrg xnmpk bayang... Mana barang tu cilaka? Bape kali aku kne buat aduan sial?
4
harga terbaik murah tetapi shipping charges cekik darah11 months ago
by Azlan A.Verified Purchase
hajat nak beli huggies ni plus prodiet cat food rm60.99 total rm145. tetapi shipping charges utk 2 produk ni, rm68. maka lupakanlah nak beli di Lazada. beli kat kedai aje lah.
3
...