Raja Gel Mandian Bidara & Scrub Lemon & Olive Oil

RM136.00
RM180.00-24%
Quantity
How to buy?
Delivery Options
Wp Kuala Lumpur,Kuala Lumpur,50450
Standard Delivery
Get by Tue 24 - Mon 30 Apr
Free
Cash on Delivery not available
Return & Warranty
14 days easy return
1 Month Local Supplier Warranty
Sold by

Positive Seller Ratings

79%

Time on Lazada

2
+years

Seller Size

Product details of Raja Gel Mandian Bidara & Scrub Lemon & Olive Oil

  • 👉Atasi Masalah Gatl Kulit yang tidak sembuh-sembuh=======================================👉Raja Gel Mandian Bidara==================🌺 Digunakan untuk mandi. Lakukan sebanyak 2 kali mandi setiap hari.🌺 Waktu pertama iaitu waktu Subuh (selepas azan Subuh sebelum terbit matahari)🌺 Waktu kedua ialah waktu senja sebelum azan Maghrib🌺 Lakukan mandian setiap hari 👉SCRUB Lemon & Olive Oil======================🌺 Sapu pada kulit yang gatal sama ada di kawasan muka atau seluruh tubuh tanpa menggunakan air.🌺 Selepas 10- 15 minit blas menggunakan air bersih 👉Testimonial Selepas menggunakan SCRUB===================================👉Bila sapu muka je, sendawa tak henti-henti[10/10 5:57 pm] AF180: Asalamualaikum. Nk tnya 3 kali dh saya pkai scrub sapu bahagian muka..hr ni shri sendawa xhenti.. Ada kaitan pa2 ka ust ?[10/10 6:26 pm] gelmandianbidara.com ✅: waalaikumussalam...tanda gangguan itu mula keluar dan biasanya badan akan jadi letih dan penat....bila dia dah clear, sendawa akan berhenti[10/10 6:27 pm] gelmandianbidara.com ✅: bagus tu...boleh teruskan utk lakukan...bagaimana dgn gatal? [10/10 6:27 pm] AF180: Ya ka ust Alhamdulillah [10/10 6:28 pm] AF180: Krg sket ust bhgian muka kusam npk cerah Alhamdulillah[10/10 6:28 pm] gelmandianbidara.com ✅: alhamdulillah perkembangan yg baik...nanti akan ada satu lagi sabun bidara + 7 telaga raudhah akan bertamabh lagi seri[10/10 6:29 pm] AF180: Cm2 produk sblum ni pkai tpi ttp kusam[10/10 6:29 pm] gelmandianbidara.com ✅: tapi skrang belum lagi [10/10 6:29 pm] AF180: Bru pkai dh npk perubahan [10/10 6:29 pm] gelmandianbidara.com ✅: sis ada gangguan mmg akan jadi tak clear bila tak keluar...[10/10 6:30 pm] AF180: Insyaallah saya akn pkai produk ust 👉Kenapa muka saya bergerak-gerak lepas sapu?========================================Salam ustaz. Saya nk tanya ustaz ada lagi tak scrub tu. Sbb adik ipar saya nk cuba.gelmandianbidara.com ✅: mcmana? okay tak guna scrub tu?GMB82: Ok ustaz. Kat muka ada rasa sikit mcm gerak² belah kiri.saya biarkn lama sikit. Alhamdulillah dah tak ada. Mnggu depn harga berapa ustaz. Kalau boleh tahu. Saya cuba bgthu ipar saya. Saya lupa nk bgthu ustaz saya sapukn scrub tu dekat kaki ank saya. Ank saya cakap ada gerak kat belah kiri. Tapi sekejap je. Sbb kaki anak saya kena gatal².ni feeback dari anak saya.gelmandianbidara.com ✅: alhamdulillah bagus tu...gatal2 tu sbb gangguan...sbb tu sukar nak baikGMB82: Dah lama ustaz tak baik².bila baik. Kena lagi.gelmandianbidara.com ✅: okay mcmana last guna scrub tu? kaki anak yg gatal okay dah? GMB82: Alhamdulillah ustaz dah ok. Kaki anak saya yg kena gatal² pun alhamdulillah.Tinggal adik dia plak. Gatal2 merah mcm tu. Saya sapu kn mlm tadi. Pun alhamdulillah ustazgelmandianbidara.com ✅: alhamdulillah...ok...GMB82: Ustaz saya nk tanya .tempat urat belikat. Ada masa sakit. Boleh sapu tak. Sbb kat situlh yg saya biasa kena gangguangelmandianbidara.com ✅: boleh gunakan scrub tuGMB82: Ok terima kasih ustaz

Specifications of Raja Gel Mandian Bidara & Scrub Lemon & Olive Oil

  • Brand
    gelmandianbidara.com
  • SKU
    GE279HBACOQ1PHANMY-216046768
  • Warranty Period
    1 Month
  • Warranty Type
    Local Supplier Warranty
  • Model
    Scrub and Raja Gel Bidara Power
What’s in the box
1 PCS SCRUB 1 PCS RAJA GEL BIDARA

Ratings & Reviews of Raja Gel Mandian Bidara & Scrub Lemon & Olive Oil

3.0 out of 5
1 Ratings
  • 5 STAR
    0
  • 4 STAR
    0
  • 3 STAR
    1
  • 2 STAR
    0
  • 1 STAR
    0

This product has not received a written review yet.

Let others know what do you think and be the first to write a review.

Questions about this product (1)
Other questions answered by Goshop2u (1)
  • what status for my shipment, still not receive yet, already one week
    izzat - 3 months ago
    Assalam tuan. Maaf diatas kesulitan. boleh saya tahu bila tarikh tuan order ?
    Goshop2u - answered within 2 hours